Leerwerktraject biedt kandidaten nieuwe arbeidskansen binnen de IT

In samenwerking met VolkerWessels Telecom en KPN heeft Dirksen Opleidingen de opleiding Inhome Monteur Total Connectivity ontwikkeld. De kandidaten voor deze opleiding worden geworven via de 4 partners van VolkerWessels Telecom, te weten StartPeople, Detamo, Careermaker en DTNW. Hierbij wordt met name gezocht naar kandidaten die vanuit een uitkering op zoek zijn naar nieuwe arbeidskansen binnen de IT.

Door middel van een door ons verzorgde intake wordt gekeken of potentiële kandidaten leerbaar (theoretisch en praktisch) zijn voor deze functie en kunnen starten met de opleiding van 8 weken. Na de opleiding voert de monteur twee weken onder begeleiding werkzaamheden uit bij klanten, waarna de monteur zelfstandig op pad gaat. Na dit traject kunnen de deelnemers instromen in een mbo BBL-opleiding niveau 3.

Leeroplossing op maat
Ben je als bedrijf ook geïnteresseerd in een leeroplossing op maat? Dan kun je altijd een afspraak maken met één van onze opleidingsadviseurs. Bel naar 026 – 3 544 651 of mail naar bedrijfsopleidingen@dirksen.nl