Dirksen Opleidingen op VSK

VSK is dé beurs waar je na één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Tijdens VSK krijg je in onze stand een overzicht van alle opleidingen die wij verzorgen en antwoorden op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van installateurs die hun kennis en kunde middels "een leven lang leren" op een hoog niveau houden. 

Meld je gratis aan

Midden in de toekomst
Voor de komende editie is het thema ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag. De installatiebranche is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie ervan is groter dan ooit. Kennis delen is belangrijk en samen met Dirksen Opleidingen kun je je voorbereiden op de toekomst.

Lezing: De techniekprofessional en de energietransitie
Niemand kan meer om de energietransitie heen. Steeds meer consumenten en bedrijven nemen al een voorschot op de noodzakelijke aanpassingen door zonnepanelen op hun dak te zetten, of een warmtepomp te plaatsen. Vakbekwame professionals zijn nodig om dergelijke installaties te kunnen plaatsen en onderhouden.  Dat vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden. Kees Pieters, lector bij Hogeschool Dirksen, geeft hierover op 6 februari op de VSK beurs een lezing 'De techniekprofessional en de energietransitie'. Aan de hand van een concrete casus - een vakantiepark dat energieneutraal wil gaan werken - licht hij verschillende aspecten die bij de energietransitie spelen toe en komt naar voren welke competenties de energietransitie vereist.

Opleidingen in energietransitie
Wil je niet op de VSK-beurs wachten? We hebben een handig overzicht gemaakt van al onze opleidingen en cursussen in de energietransitie:

Bekijk energie opleidingen