Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Nieuwsbrief september 2020

In deze editie:

• Webinar: Industriële vernieuwing door 5G-toepassingen
• Praktijktips voor geslaagde coaching
• Hbo-groep gestart
• Ontwikkelingsbudget te besteden?"
• Subsidie- en kortingsmogelijkheden
Actuele opleidingskalender

Webinar: Industriële vernieuwing door 5G-toepassingen

Top tien zelfstudies

Op 22 september van 09:30-10:15u houden wij tijdens de digitale editie van het Telecom Infra Event een webinar over industriële vernieuwing door 5G-toepassingen.

Sinds de zomer wordt 5G aangeboden als dienst voor het brede publiek. Daarmee is 5G werkelijkheid en lijkt het vooral de volgende stap in het rijtje van 2G, 3G en 4G. Maar 5G biedt naast veel meer bandbreedte aan het brede publiek ook diverse compleet nieuwe diensten. Deze nieuwe diensten zijn nog volop in ontwikkeling. Een belangrijke optimalisatie is voor industriële toepassingen, waarbij veiligheid en efficiëntie de sleutels zijn voor succes. Het webinar start met een introductie over de basisoplossingen van 5G en gaat verder in op wat 5G zal gaan bieden in industriële toepassingen.  

Meld je via onderstaande link gratis aan voor het Telecom Infra Event en ons webinar.

Aanmelden webinar >>

Praktijktips voor geslaagde coaching

Zelfstudie

Op 7 september was de 'Dag van de Coach'. Henk Lubbers en Gienus Aalderink, beroepspraktijkcoaches bij het Dirksen MBO-College, geven antwoord op wat een coach doet en wat de ingrediënten zijn voor een geslaagd coachingstraject. 

Lees verder >>

Hbo-groep gestart

Zelfstudie

Afgelopen dinsdag startte er weer een hbo-groep. Tijdens het eerste college maakten ze kennis met elkaar en startten ze met de module Werkzaamheden eigen beroepsomgeving. Wij wensen alle studenten veel succes en studieplezier. Ons team staat weer met veel enthousiasme klaar om samen met jullie jullie doelen en ambities te realiseren. Wil jij ook meer uit jezelf halen? Meld je aan voor een persoonlijke intake. Het eerst volgende startmoment is in februari. Hoe eerder je inschrijft, hoe eerder je al aan de slag kunt met een hbo-module om in het studieritme te komen.

Meld je nu aan voor een vrijblijvende en persoonlijke intake.

Meer info en aanmelden intake >>

Ontwikkelingsbudget te besteden?

Zelfstudie

Heb je je persoonlijk ontwikkelingsbudget 2020 nog niet besteed? Laat het niet onbenut, want opleiden loont. Blijf je competenties ontwikkelen en onderhouden 

het één van de onderstaande trainingen die dit jaar of begin volgend jaar starten. Liever een zelfstudie of e-learning? Klik dan op onderstaande button.

Subsidie- en kortingsmogelijkheden

Zelfstudie
Geen ontwikkelingsbudget vanuit je werkgever te besteden? Via diverse brancheorganisaties zijn er tegemoetkomingen in opleidingskosten mogelijk. Zowel voor de werkgever als voor individuele cursisten. Zoals de waardebon online leren t.w.v. € 500,- via brancheorganisatie Wij Techniek en de individuele ontwikkelvouchers medewerker t.w.v. € 1500,- via A+O Metalelektro.