Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Nieuwsbrief mei-2 2020

In deze nieuwsbrief:

  • Bij 54 examenkandidaten kon de vlag uit!
  • Op 8 september starten we weer met de 2- en 4-jarige Hogeschool studies
  • Je kunt bij ons opleidingen volgen om al jouw SECT-certificaten te halen
  • We voldoen weer aan het NRTO/CRKBO-keurmerk
  • Elektor Magazine interviewt hogeschool lector Kees Pieters


Veel leer- en leesplezier,

Team Dirksen Opleidingen

Examinering gaat door: 54 kandidaten geslaagd!

Examenkandidaten

In tegenstelling tot de verwachting zijn er ondanks corona nog heel wat examens afgenomen in de afgelopen periode. Er zijn 54 mensen geslaagd. Het examenbureau trof diverse maatregelen om studie-achterstand te voorkomen. Er mogen maximaal drie kandidaten tegelijk in de examenzaal aanwezig zijn. Daarom worden er ochtend- en middagsessies gehouden. Natuurlijk wordt alles wat aangeraakt zou kunnen zijn - tafels, stoelen, potloodjes, deurkrukken, koffieautomaat, wc’s  - na afloop ontsmet.Wil je binnenkort examen doen? Meld je dan nu aan. Het examenbureau overlegt met jou een exact tijdstip.

Inschrijven Dirksen-examens >>

Hbo-opleidingen 8 september van start

Hogeschool

Hogeschool Dirksen start 8 september met de volgende erkende hbo-opleidingen:

Associate degree-opleidingen (2 jaar):
Associate degree Industriële automatisering
Associate degree Duurzame installaties en systeemintegratie
Associate degree ICT-telecom

Bacheloropleidingen (4 jaar):
Bachelor Technische informatica - afstudeerrichting Industriële automatisering
Bachelor Technische informatica - afstudeerrichting Duurzame installaties en systeemintegratie
Bachelor Technische informatica - afstudeerrichting ICT-telecom

Je combineert je studie met je werk. Al tijdens je studie leer je nieuwe kennis te vertalen naar praktijkgerichte oplossingen binnen je organisatie. Je wordt daarbij geholpen door kundige docenten en een persoonlijke coach.Zo ben je aantoonbaar klaar voor de volgende stap in carrière!Meld je nu aan voor een vrijblijvende intake.

Meer info en aanmelden intake >>

Dirksen verzorgt compleet opleidingsaanbod voor SECT-certificeringen

SECT

Moderne kabel- en glasvezelnetwerken zijn van onmisbare waarde voor onze samenleving en economie. We zijn hard op weg naar een volledig verbonden samenleving, waar iedereen, elk huis, elk bedrijfspand, elke auto, elk mobiel device en elk ander apparaat 24/7 zonder vertraging met elkaar communiceert. De Stichting Examinering Certificering Telecom CAI (SECT) certificeert technici die verschillende werkzaamheden uitvoeren aan de netwerken van kabelbedrijven of aan de inhuis installatie, zodat het opleidingsniveau van deze technici verder verbetert en de kwaliteit van het kabel- en glasvezelnetwerk gegarandeerd blijft.

Een SECT-certificaat biedt de garantie dat een werknemer gekwalificeerd is voor het verrichten van bepaalde werkzaamheden. Dirksen Opleidingen verzorgt alle trainingen en examentrainingen die opleiden voor de SECT-certificeringen volgens de nieuwe certificatiematrix.

Bekijk de SECT-opleidingen >>

Dirksen voldoet wederom aan eisen NRTO-keurmerk

NRTO keurmerk

Dirksen Opleidingen en Hogeschool Dirksen voldoen wederom aan de eisen van het NRTO-keurmerk en mogen het logo van NRTO/CRKBO blijven voeren.

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is een brancheorganisatie voor private opleiders. Leden van de NRTO moeten voldoen aan de eisen van het keurmerk en zijn hierop getoetst. Het keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt.Hiermee wordt aangetoond dat ons opleidingsinstituut aan hoge eisen voldoet voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dirksen Opleidingen staat in het Register Instellingen, daarmee voldoet Dirksen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Kies voor kwaliteit >>

Interview met lector Hogeschool Dirksen in Elektor

Elektor industry

'De vraag die mij altijd bezig houdt is: hoe kunnen we onze studenten zo goed mogelijk ondersteunen in hun ambities?', vertelt Dr. Ir. Ing. Kees Pieters van Hogeschool Dirksen aan Elektor Magazine. Elektor is voor elektronica fanaten een bekend tijdschrift en community. Zij vroegen hem onder andere over zijn rol als lector, hoe je ervoor zorgt dat opleidingen een sterke link met de praktijk hebben en wat zijn visie is op een leven lang leren.

Lees het interview >>