Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Nieuwsbrief juli 2020

In deze nieuwsbrief:

  • Nieuwe training: klantgericht werken
  • Persoonlijke groei door hbo-studie
  • Meld je aan voor een intake
  • Investeer deze zomer in jezelf met een zelfstudie
  • Krediet voor een leven lang leren
  • Bekijk in de actuele opleidingskalender welke klassikale trainingen je weer kunt volgen


Veel leer- en leesplezier,
Team Dirksen Opleidingen

Nieuwe training: klantgericht werken voor monteurs en specialistenWat krijg je als je customer experience koppelt aan technisch vakmanschap? Het nieuwe trainingsprogramma Klantgericht werken in de telecom. In de wereld van techniek, infra of bouw is vakmanschap cruciaal. Een gerenommeerd technisch specialist wil dat ieder team hoog scoort op 'first time right'. Dat het werk tijdig wordt opgeleverd, geheel volgens de wensen en contractuele kwaliteitseisen van de klant.Tijdens het unieke jaarprogramma, dat inspeelt op de omstandigheden per seizoen en de actualiteit, leren de telecommonteurs, grondwerkers en alle andere telecomspecialisten de onmisbare kennis én vaardigheden die nodig zijn om uiteindelijk de eindgebruiker aan te kunnen sluiten. Daarnaast zorgt het programma voor competentieontwikkeling, zoals samenwerken, klantdenken en resultaatgerichtheid. Na het programma ligt het gehele team qua kennis en kunde op hetzelfde hoge niveau en weet de teamleider hoe dit niveau kan worden behouden en verder uitgebouwd kan worden.

Bekijk het trainingsprogramma >>

Persoonlijk groei door hbo-studie


Dat je al een persoonlijke groei doormaakt tijdens je hbo-studie bewijzen onze studenten. Zij startten in september vorig jaar met hun studie bij Hogeschool Dirksen. Onlangs hadden zij een evaluatiemoment met hun persoonlijke coach en docent van de module Werkzaamheden Eigen Beroepsomgeving.

Wat heeft de studie hen al gebracht?

Lees verder >>

Jezelf verder ontwikkelen?

Wil jij net zoals onze hbo-studenten ook een persoonlijke groei doormaken? Start 8 september met één van onze twee- of vierjarige erkende hbo-opleidingen in de Technische informatica. Tijdens de opleiding wisselen zelfstudie, persoonlijke coaching, online begeleiding, colleges en praktijkopdrachten elkaar af. De colleges vinden 1x per 14 dagen op de dinsdag plaats van 16:30 - 20:30 uur.

Meld je nu aan voor een vrijblijvende en persoonlijke intake.

Meer info en aanmelden intake >>

Investeer deze zomer in jezelf: start een zelfstudieMis jij de benodigde vakkennis? Dan is een zelfstudie een snelle manier om dit bij te spijkeren. Investeer in jezelf. Je kunt deze zomer op ieder moment starten met onze zelfstudies met online begeleiding en e-learningmodules. We hebben een uitgebreid aanbod van korte cursussen in verschillende vakgebieden:

Waardebon online leren

Juist in deze tijd is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom stimuleert brancheorganisatie Wij Techniek het online leren door aan alle medewerkers in de technische installatiebranche een ‘Waardebon online leren’ aan te bieden ter waarde van € 500,- excl. btw. Deze waardebon is als individuele medewerker aan te vragen en kun je dit jaar inzetten voor het volgen van onze zelfstudies en e-learningmodules.

Ik wil een waardebon ontvangen >>

Krediet voor een leven lang leren

Wist je dat je voor de hbo-opleidingen van Hogeschool Dirksen geld kunt lenen bij de overheid? Dit heet het levenlanglerenkrediet. Deze studielening biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor volwassenen die een studie willen doen, maar niet beschikken over de financiële middelen.

Hoe werkt het en wat zijn de voorwaarden?

Lees verder >>