Klassikale trainingen vinden zoveel mogelijk online plaats. Telecom infra opleidingen en examens gaan door. Bekijk hier onze coronamaatregelen.

Doorzoek onze website

Nieuwsbrief augustus 2020

In deze nieuwsbrief:

  • Blended learning succesvol bij onboardingtraject KPN klantmonteurs
  • Erwin behaalt diploma voor uitgebreide basiscursus elektronica
  • Hoe voorkom je beveiligingsproblemen en verhoog je het security-niveau binnen bedrijfsnetwerken?
  • Start nieuwe hogeschooljaar over 14 dagen: laatste kans voor aanmelden


Veel leer- en leesplezier,
Team Dirksen Opleidingen

Marieke Turkenburg KPN:
"Blended learning werkt goed voor onze nieuwe monteurs"


Dirksen Opleidingen leidt dit jaar 150-200 klantmonteurs voor KPN op. De eerste tien klassen zijn gestart en er volgen er meer. We vragen Marieke Turkenburg, verantwoordelijk voor dit onboardingtraject, hoe het gaat. "Blended learing speelt een grote rol in de visie van KPN. Kennis en vaardigheden brengen we aan door een slimme combinatie van online trainingen en klassikale bijeenkomsten. Hoe meer je vooraf kunt voorbereiden op een praktijkles hoe meer je daarvan opsteekt."

Lees het artikel >>

Erwin behaalt diploma voor uitgebreide basiscursus elektronica


Erwin Aarnoudse behaalde onlangs zijn diploma voor de cursus Basis elektronica. Van kinds af aan was hij al fan van techniek. Niet verwonderlijk dat hij afstudeerde aan de HTS en werkt als software developer. Daarnaast heeft hij ook een eigen bedrijf in het repareren van LCD monitoren en televisies. Hij vertelt met groot enthousiasme waarom hij voor deze elektronica opleiding van Dirksen koos én wat het hem opleverde.

Hoe voorkom je beveiligingsproblemen en verhoog je het security-niveau binnen bedrijfsnetwerken?


In onze Combitraining Netwerk Security Technologie verkrijg je meer inzicht en praktische vaardigen op het gebied van gegevensbeveiliging. Na deze training kun je preventief maatregelen toepassen die voorkomen dat er beveiligingsproblemen ontstaan en kun je gangbare security-maatregelen inzetten binnen bedrijfsnetwerken die het algehele security-niveau verhogen. De theorie wordt ondersteund met veel praktische oefeningen.

De eerstvolgende training is op 11, 18 september, 2 en 9 oktober in Maarssen. Er zijn nog 2 plaatsen vrij.

Meer info en inschrijven >>

Laatste kans voor aanmelden hbo-studie

Nog 14 dagen, dan start het nieuwe schooljaar voor onze hbo-studenten. De komende dagen zijn de laatste intakerondes. Er zijn nog enkele plekken. Wil jij ook starten met één van onze twee- of vierjarige hbo-opleidingen in de Industriële automatisering, ICT-telecom of Energietransitie?
Meld je vandaag dan nog aan voor een verblijvende en persoonlijke intake en maak kennis met de opleiding.

Aanmelden intake >>