Netwerk security technologie geeft mij een nieuwe kijk op netwerken

Hans de Raadt, netwerkengineer bij KPN, volgde bij Dirksen de training Netwerk security technologie. Hans: “Door de opkomst van SD WAN, cloud computing en cloud network willen wij meer diensten gaan aanbieden op het gebied van netwerk security. Klanten willen steeds vaker een geïntegreerde aanpak, waarbij firewall en cloud functionaliteiten zijn ontsloten. Ik ben een ervaren engineer in MPLS/VPN’s en Wide Area Networking, maar van origine minder bekend met firewalls en Local Area Networking, zoals datacenters en server farms. 

Dankzij de training Netwerk security technologie heb ik mijn kennis en vaardigheden over netwerk security vergroot en heb ik een nieuwe kijk op netwerken gekregen. Ik vond de training heel leerzaam en praktisch, de docent was zeer deskundig en vertelde uitgebreid over zaken waarnaar werd gevraagd. Door de verdeling van de trainingsdagen over twee weken kun je tussentijds oefenen met de materie. Kortom: een aanrader.”

Wil jij ook inzicht en vaardigheden krijgen in de gangbare security-maatregelen waarmee je het algehele security niveau binnen bedrijfsnetwerken kunt verhogen? Volg dan onze training Netwerk security technologie. 50% van de training bestaat uit praktische oefeningen ter ondersteuning van de theorie.

Meer info en aanmelding >>