Doorzoek onze website

Dirksen Bedrijfsopleidingen: uw partner in educatie

Heeft u binnen uw organisatie behoefte aan (extra) training voor uw medewerkers? Is deze behoefte ontstaan door technologische ontwikkelingen, wijzigingen in werkomstandigheden of groei van de organisatie? Neem dan eens contact op met Dirksen Bedrijfsopleidingen. Dirksen Bedrijfsopleidingen is gespecialiseerd in het oplossen van opleidingsproblemen op die werkvelden waar de ontwikkelingen het snelst gaan: Industriële automatisering, Elektrotechniek, Datacom & netwerken, Telecom en ICT. Dirksen biedt het bedrijfsleven en de overheid een groot aantal verschillende opleidingsmogelijkheden en faciliteiten.

Voor alle trainingen kunt u terecht in onze goed uitgeruste trainingscentra. Wij hebben trainingscentra in Elst (Gld.), Tilburg en Maarssen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Dirksen biedt aan bedrijven en instellingen, dan kunt u altijd een afspraak maken met één van onze opleidingsadviseurs van de afdeling bedrijfsopleidingen, telefoon: 026 - 3 544 651.

Werkwijze

Op basis van de behoefte binnen uw organisatie en het kennisniveau van uw medewerkers maken wij, in nauw overleg met functionarissen binnen uw organisatie, een opleidingsplan. Dit opleidingsplan vormt de basis voor de invulling van concrete opleidingen.

Dirksen onderzoekt uw concrete opleidingsbehoefte en vertaalt deze naar didactische modellen. Met pilots wordt het effect hiervan gemeten. Vervolgens worden de didactische modellen op grotere schaal ingevoerd. Dirksen beoogt hiermee een continue verbetering van opleidingen.

In overleg met onze opleidingsadviseur bepaalt u waar, wanneer en hoe de uitvoering plaatsvindt. Wij verwerken deze gegevens dan tot een totaalconcept waar u en wij achter staan.

Organisaties waarvan medewerkers regelmatig cursussen of trainingen volgen bij Dirksen kunnen een samenwerkingsovereenkomst afsluiten met daaraan gekoppeld een aantrekkelijke korting op het cursusgeld.

Meer diensten 

Naast maatwerktrajecten biedt Dirksen Opleidingen u nog een aantal andere faciliteiten:

Actualiseren en toegankelijk maken van content 
Dirksen actualiseert uw eigen lesmateriaal. Hiervoor schakelen wij vakinhoudelijke auteurs in. Dirksen maakt uw leerstof toegankelijk en verzorgt de projectleiding. Wanneer u dat wenst, gaan wij op zoek naar beschikbare content en/of leermiddelen. Hiermee vormen wij de basis van een opleiding.

Werven, begeleiden en professionaliseren van docenten 
Bent u op zoek naar een geschikte docent? Dirksen beschikt over een pool van docenten in vaste dienst en heeft daarnaast contact met een groot aantal inzetbare freelance docenten. Dirksen werft op verzoek ook geheel nieuwe docenten. Wanneer u het prestatieniveau van uw docententeam wilt verhogen, onderzoekt Dirksen op welke manier dit kan worden bereikt en zet zich samen met u in om de geformuleerde doelstellingen te bereiken.

Toetsing en testing 
Dirksen beschikt over een uitgebreide itembank voor de technische ICT. Hieruit kunnen ingangstoetsen en post-testen op maat worden samengesteld.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Dirksen biedt aan bedrijven en instellingen, dan kunt u altijd een afspraak maken met één van onze opleidingsadviseurs van de afdeling bedrijfsopleidingen, telefoon: 026 - 3 544 651.