Onze klassikale trainingen zijn weer gestart. Bekijk in onze cursuskalender welke trainingen je kunt volgen.

Doorzoek onze website

Waardebon online leren

onlineleren
28-05-2020

Momenteel verzorgt Dirksen in verband met de corona-maatregelen in beperkte mate klassikale trainingen. Toch is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, ook in coronatijd. Dit kun je doen door het volgen van onze zelfstudies en e-learningmodules

Brancheorganisatie OTIB stimuleert het online leren en biedt daarom aan alle medewerkers in de technische installatiebranche een ‘Waardebon online leren’ aan ter waarde van € 500,- incl. btw. Deze waardebon is als individuele medewerker aan te vragen en kun je inzetten voor het volgen van onze zelfstudies en e-learningmodules tot en met 31 december 2020

Hoe werkt het?

De waardebon is uitsluitend aan te vragen door vakmensen die afdragen aan OTIB. 

  1. Zoek een of meerdere geschikte zelfstudies of e-learningmodules en bespreek deze met je werkgever.
  2. Vraag bij OTIB de online waardebon aan door een mail te sturen naar onlineleren@otib.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens: naam, geboortedatum, bedrijf, naam gewenste cursus en cursusinstituut.
  3. Je ontvangt van OTIB een bevestigingsmail met een persoonlijke boncode. De start van de cursus dient na afgifte van de waardebon te starten.
  4. Je schrijft je in bij Dirksen Opleidingen en volgt de zelfstudie of e-learningmodule. 
  5. Je werkgever betaalt de factuur aan Dirksen Opleidingen. 
  6. Je werkgever declareert op OTIB Online de factuur bij OTIB. Hiervoor heeft je werkgever jouw persoonlijke boncode nodig.
  7. Je werkgever ontvangt maximaal € 500,- incl. btw als vergoeding.


Verder leren?

Behalve de waardebon voor online leren, biedt OTIB de reguliere OSR-regeling; een voucher die je in kunt zetten voor online lessen en voor klassikale lessen die weer mogelijk zijn. Lees hier meer over de regeling en de opleidingen die hiervoor in aanmerking komen. Je kunt de online waardebon en OSR-regeling niet met elkaar combineren.

Vragen?

Onze opleidingsadviseur Wilfried Buijs helpt je graag verder. Mail naar wbuijs@dirksen.nl of bel naar 026 - 3 544 646.