KANVAS clustercertificeringen HDI

Voor geautoriseerde gebruikers van de netwerkadministratie systemen van KPN bieden wij clustercertificeringen bij de Access Levels, waarmee u via één certificering uw autorisatie voor KANVAS kan verlengen. Op deze pagina vindt u de clustercertificeringen bij de Acces Levels voor HDI.
Prijs € 375,00 excl. 21% btw
Studieduur 1 dag
Locatie(s) Maarssen
Studievorm(en) Clustercertificeringen IR + DR + EA + MU + OA
Clustercertificeringen IR + DR + EA + MU + OA + VV

Voor wie

Iedereen die één van de onderstaande Access Levels heeft en in bezit moet zijn van een geldig certificaat om zijn autorisatie voor KANVAS te verlengen.

  • HDI-Muteren+Schakelen+Ondergronds
  • HDI-Muteren+Schakelen+Ondergronds+VV+KTF
PHTT2

Voorkennis

Kennis op het niveau van de module Basis netwerkadministratie is vereist. Vragen uit deze module komen terug in de toets van deze opleiding. Tevens ervaring met het werken in KANVAS op één van de onderstaande Access levels:

  • HDI-Muteren+Schakelen+Ondergronds
  • HDI-Muteren+Schakelen+Ondergronds+VV+KTF

Doel

Certificeren om uw autorisatie voor KANVAS, behorende bij uw Access Level, te verlengen.

Programma

In het onderstaande overzicht zijn de Access Levels en Resource Roles in relatie tot de clustercertificeringen weergegeven. Bekijk welke clustercertificering op u van toepassing is. Wanneer u zich inschrijft via de button ‘Direct inschrijven’ kunt u een keuze maken uit de twee clustercertificeringen.

 

Access Level

Resource Role

Certificaat

HDI-Muteren+Schakelen+Ondergronds

L-ALA888-E

Infrastructuur Raadplegen (IR) + Diensten Raadplegen (DR) + Muteren Enkelvoudige- (EA) + Muteren Uitvoering (MU) + Muteren Ondergronds Aansluitnet (OA)

HDI-Muteren+Schakelen+Ondergronds+VV+KTF

L-ALA888

Infrastructuur Raadplegen (IR) +  Diensten Raadplegen (DR) + Muteren Enkelvoudige Aansluitingen (EA) + Muteren Uitvoering (MU) + Muteren Ondergronds Aansluitnet (OA) + Muteren Vaste Verbindingen (VV)

Certificering

De clustercertificering bestaat uit theorievragen en praktijkopdrachten en staat onder toezicht van de Certification Board Telecom. Bij voldoende resultaat ontvangt u een certificaat. Om de betreffende autorisatie te verkrijgen, is dit certificaat vereist. Met het verkregen certificaat kunt u bij KPN een autorisatieverzoek indienen. Na twee jaar vervalt de geldigheid van de certificering en dient u zich opnieuw te laten certificeren.

LET OP:
Bij aanmelding dient u een persoonlijk emailadres op te geven en uw KPN-registratienummer in het opmerkingenveld in te voeren. Zonder het KPN-registratienummer kunnen wij uw resultaat niet registreren.

Planning

Startdatum

Cursusplaats

Studievorm

** Maarssen Clustercertificeringen IR + DR + EA + MU + OA + VV
** Maarssen Clustercertificeringen IR + DR + EA + MU + OA
** Neem voor meer informatie contact op met de afdeling planning via telefoonnummer 026 - 3 544 644.

Kosten

Studievormen

Clustercertificeringen IR + DR + EA + MU + OA € 375,00
Clustercertificeringen IR + DR + EA + MU + OA + VV € 375,00