Hogeschool

Behaal je Ad of bachelor terwijl je werkt

Studeren aan Hogeschool Dirksen betekent dat je de studie combineert met je werk. Praktijkopdrachten uit je opleiding pas je toe in je werkomgeving. Dit levert dubbel rendement op; je werkgever doet er zijn voordeel mee, maar jezelf natuurlijk ook. Door de theorie in de praktijk toe te passen, kun je de opgedane kennis beter plaatsen. Bovendien zal je motivatie hierdoor toenemen, omdat je concreet de voordelen en toepasbaarheid van de theorie ervaart.

Onze opleidingen zijn in nauw contact met het bedrijfsleven ontwikkeld. Je opleiding sluit dus altijd aan bij de meest actuele marktwensen. Dit betekent dat je met een hbo-getuigschrift van Hogeschool Dirksen een waardevol papier op zak hebt en daar kom je verder mee op de arbeidsmarkt.

Intake voor de start van de opleiding = zekerheid voor student en werkgever

Wanneer jij of je werkgever in een hbo-opleiding investeert, dan wil je graag weten of je juist investeert. Bovendien wil jij als student graag weten of een hbo-opleiding haalbaar voor je is. Wij bieden zekerheid! Daarom nemen wij altijd een uitgebreide en actieve intake af voor de start van de hbo-opleiding. Naast het feit dat je het juiste opleidingsniveau moeten hebben, screenen wij je tijdens de intake op competenties en motivatie. Zo weet je zeker dat jij of je werkgever de juiste investering maakt en kun je vol vertrouwen starten aan je studie. Neem kosteloos deel aan de intake op 22 juni 2017 van 16:30 - 20:30 uur.

Meer informatie en aanmelding >>

Opleidingsaanbod Hogeschool Dirksen:

HBO Technische informatica

Aanvang
De opleiding start in september 2017 met een kick-off waarbij je kennis maakt met je medestudenten. Vervolgens zijn er 20 tot 25 colleges per jaar gepland voor ondersteuning van de theorie, praktijkopdrachten of de projectopdracht. Zelfstudie, persoonlijke coaching, online begeleiding en colleges wisselen elkaar af. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot je eigen online leeromgeving.

Erkende kwaliteit
Onze hbo-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OC&W en zijn geaccrediteerd door de NVAO. Diploma's en certificaten die je al hebt, geven je wellicht recht op vrijstelling.

Financieel aantrekkelijk
Onze hbo-opleidingen zijn financieel erg aantrekkelijk voor je werkgever dankzij de subsidieregeling praktijkleren. Deze subsidie bedraagt maximaal € 2700,- per medewerker per studiejaar.

Vraagfinanciering
Ook kan je werkgever of jezelf, afhankelijk van wie de studie bekostigt, eeen tegemoetkoming van de kosten van € 1250,- per 30 studiepunten verkrijgen via het ministerie van OC&W. Met een Associate degree opleiding kun je 120 studiepunten behalen en met een bacheloropleiding 240 studiepunten.

Twijfel je nog? Volg het webinar!
Geef je nu op voor onze interactieve webinar op 15 juni 2017 van 20:00 - 21:00 uur en ontdek of HBO Technische informatica iets voor jou is.
Meer informatie en aanmelding >>